Handen på handbromsen eller full fart?

Vi har tagit tempen på affärsläget generellt, både just nu och i prognoser. Vi kikar också på vilka utmaningar man står inför och hur man tar sig an dem. Hur ser till exempel kompetensbehovet ut just nu och på lite sikt och hur arbetar man med internrekryteringar? Men vi kikar också på om de längre ambitionerna hos företag har ändrats i samband med Corona och på vilka andra sätt vi kan se att Corona har påverkat.

Unik genomför årligen en mängd strukturerade intervjuer med verksamhetsledare runt om i Sverige och då primärt där vi är verksamma. Detta dels för att styra vår egen verksamhet, men också för att dela med oss av kunskap och öka förståelsen för att vi är många som brottas med liknande utmaningar. Det är lite lättare att ta i problemen om man ser att man inte är ensam. Ännu lättare om man kan få inspiration från hur andra gör tänker vi.

Välkommen att ta del av några av våra analyser och lyssna till Jonas Henrikson, en av Unik Resurs grundare som har arbetat som verksamhetsutvecklare i över 20 år.

Kostnadsfritt webinar

Fokushjulet_IN_I_UT_Transparant

”Unik Resurs är en långsiktig utvecklingspartner i både med- och motgång. Vi finns där när våra kunder behöver bli fler, färre eller förbättra effektiviteten. Eller när du känner att det är dags för en ny utmaning.

Att förstå våra Kunders verksamhet, vad som ska uppnås och förutsättningarna under vilket det ska göras. Att hitta och matcha detta mot dig som söker en ny utmaning, just din potential. Det är vår kärnkompetens”