Avsluta arbetsåret med en dos energi tillsammans med Unik & Frida Södermark

Onsdag 16 december, 09:00-10:00

Plocka fram lussekatterna, pepparkakorna, en varm dryck och häng med på en inspirerande timma tillsammans med oss. Unik avslutar webinariet med julklappsöverraskningar från Unik & Frida inför 2021!

4F5A0961_editedFrida Södermark är elitlöpare och populär föreläsare med en rad SM-titlar på sträckan 100 km, deltagande i fyra världsmästerskap och författare till två böcker. Men framförallt brinner Frida för att få människor att se möjligheterna och våga förändra vardagen. Att hitta det som ger energi och få in rörelse i sitt liv. I denna föreläsning tar Frida upp:

  • Boost här och nu i denna utmanande tid. Hitta glädjen. Se det man KAN göra och påverka.
  • Hur håller du uppe motivationen för att klara livets olika utmaningar?
  • Hur man gör hållbara val i vardagen på den nivå där man själv befinner sig. Allt gör
    skillnad och även de små förändringarna räknas.
  • Framförallt – se möjligheter istället för hinder.

Kostnadsfritt webinar

Fokushjulet_IN_I_UT_Transparant”Unik Resurs är en långsiktig utvecklingspartner i både med- och motgång. Vi finns där när våra kunder behöver bli fler, färre eller förbättra effektiviteten. Eller när du känner att det är dags för en ny utmaning.

Att förstå våra Kunders verksamhet, vad som ska uppnås och förutsättningarna under vilket det ska göras. Att hitta och matcha detta mot dig som söker en ny utmaning, just din potential. Det är vår kärnkompetens”